Lesgevers DDAT veilen zwemlessen voor het goede doel (= DAIS)

29 oktober 2018

In het kader van de Warmste Week van Music for Life , hebben de competitie lesgevers van DDAT (De Dolfijntjes Asse Ternat) een mooi initiatief genomen.

Ze veilen zwemlessen aan de hoogste bieders en de opbrengst gaat naar DAIS. Lokatie: zwembad Asse

Kijk verder op https://dewarmsteweek.stubru.be/acties/zwemlessenveiling of lees hieronder:

De competitietrainers van zwemclub DDAT (De Dolfijnen Asse Ternat) organiseren een zwemlessenveiling ten voordele van DAIS (Doe Aan integratieSport) via de Warmste Week.

Je kan registreren via https://goo.gl/forms/Ekdegys9HtvrxUtp1 voor een zwemles van 30 minuten. Het bedrag dat je wil spenderen bepaal je zelf. Dit bedrag gaat integraal naar de Warmste Week. Als “Warmste week goed doel” werd er gekozen om DAIS te steunen.

Het staat je ook vrij een gulle gift te doen (maw een bijdrage zonder zwemles).
Dit kan op rekeningnummer BE85 6119 3096 0806 met als mededeling “Gift warmste week”.

Op basis van de hoogste biedingen contacteren we de bieders in de tweede helft van november zodat we de zwemlessen kunnen plannen in december. Je kan bieden tot en met 15 november. We vragen een minimuminleg van 20 euro. De betaling hiervan gebeurt nadat je gecontacteerd werd. Betalingen voor 15 november worden als gift beschouwd.

Indien je bod te laag uitviel, krijg je ook een mailtje van ons met die melding. Je kan ook een trainer van je voorkeur kiezen waarmee je een les wil doen (om organisatorische redenen kan hier van afgeweken worden).