Judo

Judo

Judo is een sport die heel wat fysiek, techniek en zelfbeheersing vraagt. De trainingen worden echter geleid door twee ervaren judoka’s die rekening houden met de mogelijkheden van de sporters. We maken gebruik van de NIEUWE dojo in het gemeentelijk Sportcentrum van Ternat waar naast de tatami verschillende andere trainingsmaterialen tot onze beschikking staan. Naast het sportieve element biedt judo ook een mogelijkheid tot het uitbreiden van de sociale vaardigheden. Het doorgedreven lichamelijk contact leert je rekening houden met de mogelijkheden en beperkingen van de ander. Naast de trainingen nemen we ook deel aan een aantal tornooien: onder andere in Herenthout, Gent, Lokeren, Sint-Truiden en op de Specials. Traditioneel organiseren we ism de Vlaamse Judo Federatie en Special Olympics in het voorjaar onze eigen judotornooi waar verschillende andere clubs aan deelnemen.

Voor ver gevorderde judokas die willen trainen voor een graadverhoging (enkel voor bruine en zwarte gordels), is het mogelijk om deel te nemen aan de judotrainingen in een valide club onder begeleiding van en in samenspraak met onze eigen trainers.

Deelnemers:

Max 20

Waar:

Sportcentrum Ternat, P. Van Cauwelaertstraat 40 1740 Ternat

Wanneer:

Elke DINSDAGAVOND van 18.00u tot 19.15u, met uitzondering van de schoolvakanties

Start:

19 september 2023

Einde:

11 juni 2024

Lesgevers:

Eddy Raeymaekers (zwarte gordel) en Sara RaeymaekersR- Sara Raeymaekers (zwarte gordel)

Sporttakverantwoordelijke:

Naam:

Michiel O

GSM:

0491 74 13 05

Kostprijs:

73€/jaar + 12€/jaar (lidgeld G-Sport Vlaanderen + verzekering). Deelname aan wedstrijden niet inbegrepen.

Meer info:

wij zijn sinds februari 2019 terug in de volledig nieuwe en mooie DOJO op het 1e verdiep van het sportcomplex van Ternat